Plan i pjerret me kohëmatës (sensorë drite) (MK030)

 152.95 + TVSH

Komplet i plotë. Përfshin: Karrocë me rrota, stativ, kapëse për pajisjen me stativin, raportor për matjen e pjerrësisë, rrotull si dhe kohëmatësin me sensorët.

KODI: mk030 Kategoria: Etiketa: , ,