Disku i Njutonit (OP012)

 29.79 + TVSH

Pajisja përbëhet nga disku i Njutonit dhe gjithashtu bazamentin dhe rrotullën me manivelë.
Ndërsa disku rrotullohet, ngjyra që studentët shohin është e bardha.

SKU: op012 Category: Tags: , ,