Demonstrator i Fibrës Optike (OP013)

 13.92 + TVSH

Me Demonstrimin e Fibrës optike mund të kuptoni parimin e fibrave optike dhe komunikimit optik.
Duke përdorur një dritë Laser mund të shihni pasqyrimin e brendshëm total – shtegun e rrezes nëpër shufrën akrilike në formë S me dimensione 220 x 20 x 20 mm.
Fundi i shiritit është i bardhë për shikueshmëri më të mirë.

SKU: op013 Category: Tags: , ,