Rezervuari optik me LASER (OP010)

 57.39 + TVSH

Me këtë rezervuar optik ne mund të demonstrojmë qartë refraksionin, reflektimin dhe reflektimin total, si dhe të përcaktojmë këndet kritike të dy materialeve të ndryshme.

KODI: op010 Kategoria: Etiketa: , ,