Model i trupit te njeriut 18 pjesë, 85cm (MD012)

 248.00 + TVSH

Model trupi i njeriut 85cm, me 18 pjesë të çmontueshme. Shoqërohet nga një libër udhëzues me sistemet dhe organet e trupit të njeriut në një mënyrë ilustruese. Madhësia reale. Lartësia 85 cm.

SKU: md012 Category: Tags: ,