Organet e kraharorit (MD003)

 86.25 + TVSH

Tregon organet e kraharorit dhe të laringut, dy pjesë të zemrës, trakenë dhe bronket, venat, aorta, arterien pulmonare, ezofagun dhe diafragmën. Dy gjysmat e mushkërive janë të çmontueshme, në bazament.

KODI: md003 Kategoria: Etiketa: ,