Model i vogël i zemrës (MD023)

 27.83 + TVSH

Madhësia reale nga material rezistent (plastikë ABS). Muri anterior i zemrës është i çmontueshëm si dhe valvulat. Dimensionet: 10 x 6 x 5 cm.

KODI: md023 Kategoria: Etiketa: ,