Model i Trupit të njeriut open back 18 pjesë, 85 cm (MD015)

 294.40 + TVSH

Shoqërohet nga një libër udhëzues që ilustron sistemet dhe organet e trupit të njeriut. Gjithashtu ana e pasme (kurrizi) është i hapur për vëzhgimin e shtyllës kurrizore. Madhësia reale. Lartësia 85 cm.

KODI: md015 Kategoritë: , Etiketa: ,