Model i trupit te njeriut 11 pjesë, 50cm (MD014)

 62.68 + TVSH

Model trupi i njeriut 1/2 e madhësisë reale, me 11 pjesë të çmontueshme. Shoqërohet nga një libër udhëzues me sistemet dhe organet e trupit të njeriut në një mënyrë ilustruese. Lartësia 50 cm.

KODI: md014 Kategoria: Etiketa: ,