Modeli i syrit, FOAM (MD029)

 31.05 + TVSH

Modeli unik i syrit foam me pjesë të çmontueshme. Përfshin të gjitha pjesët e syrit dhe shpjegohet se si funksionon.

KODI: md029 Kategoria: Etiketa: ,