Model i sistemit të tretjes, FOAM (MD030)

 31.05 + TVSH

Ky model mësimor është krijuar për të prezantuar nxënësit me funksionin e sistemit të tretjes. Ilustron përbërësit kryesorë të sistemit të tretjes dhe inkurajon studentët të eksplorojnë se si funksionojnë brenda trupit të tyre.

SKU: md030 Category: Tags: ,