Demonstrator i funksionit të syrit (MD025)

 57.50 + TVSH

Një mënyrë e shkëlqyeshme për të studiuar funksionet e syrit të njeriut. Ka një prerje horizontale, gjysma e sipërme e kokës së syrit dhe strukturat e brendshme mund të hiqen. Me lentet fleksibël, modeli mund të përqendrojë një imazh në retinë, demonstron miopinë hipermetriopinë dhe korrigjimet e tyre, kërkon bateri.

SKU: md025 Category: Tags: ,