Sistemi i tretjes, Reliev (MD002)

 91.89 + TVSH

Madhësia reale, tregon një seksion të hundës dhe gojës, dhe organeve të tjera tretëse në reliev. Koloni dhe stomaku janë të çmontueshëm.
Dimensionet: 80x30x6cm

SKU: md002 Category: Tags: ,