Model i trurit të njeriut, FOAM (MD019)

 31.05 + TVSH

Modeli trurit foam me pjesë të çmontueshme. Përfshin të gjitha pjesët e trurit dhe shpjegon funksinet e tyre.

KODI: md019 Kategoria: Etiketa: ,