Model i syrit 6x (MD028)

 34.50 + TVSH

Modeli i syve është me madhësi afërsisht 6x, 6 pjesë. Me prerje horizontale. Me pjesë të çmontueshme. Paraqiten enët e gjakut dhe muskujt që kontrollojnë lëvizjen e syrit. Me bazament. Madhësia: 17 x 17 x 17cm

SKU: md028 Kategori: Etiketa: ,