Skeleti i njeriut në madhësi reale 168cm (MD039)

 276.00 + TVSH

Skeleti i njeriut në madhësi reale, kopje e saktë e skeletit njerëzor. Bërë nga një material me cilësi të lartë për të simuluar të njëjtën peshë dhe madhësi. Paraqet 206 kocka, nyjet. Është i montuar në një bazament me rrota. Lartësia: 168 cm. Pesha: 8 kg

SKU: md039 Category: Tags: ,