Skelet femëror shtatzanë me organe 56cm, 48 pjesë (MD040)

 63.25 + TVSH

Është i lartë 56 cm. Ideal për të studiuar trupin e gruas shtatzënë dhe organet e brendshme. Ky model përmban 48 pjesë.

KODI: md040 Kategoria: Etiketa: ,