Paramecium (BTZ035)

 80.50 + TVSH

Ky model mësimor është krijuar për të prezantuar studentët me strukturën dhe ciklin e jetës së parameciumit. Iilustron të gjitha organelet kryesore të protozoas, me përbërës të çmontueshëm që bëjnë mësimin sfidues dhe argëtues. Mikro-jeta mbështet të gjithë strukturën e mrekullueshme të jetës në Tokë.

SKU: btz035 Kategori: Etiketa: , ,