Vula, Këmbët e kafshëve të shkretëtirës (BTZ009)

 12.65 + TVSH

Set prej 8 vulash të këmbëve të përparme dhe të pasme të një iriqi, një hardhuceje një deveje, plus vula e këmbës së djathtë dhe të majtë të një struci. Ideale për çdo klasë për krijimin e fletëve të punës. Çdo vulë është 32 x 43 mm.

SKU: btz009 Kategori: Etiketa: , ,