Modeli i lules, Reliev (Activity Set) (BTZ026)

 149.50 + TVSH

Kjo gamë është bërë nga polipropileni me cilësi të lartë. Është reliev dhe i shoqëruar nga një udhëzues (Activity Set) në anglisht edhe nga fletë transparente për prezantim në projektor.

SKU: btz026 Category: Tags: , ,