Busull 10cm (MG033)

 10.20 + TVSH

Busull plastike 10 cm me litar për tu varur.
Tregon 8 pikat e horizontit dhe është e shkallëzuar çdo 360 gradë.
Diametri: Φ10cm.

KODI: mg033 Kategoria: Etiketa: , ,