Zbuloj Magnetizmin MG002)

 37.84 + TVSH

Përmban 20 materiale të ndryshme dhe dy magnetë shufër. Nxënësit zbulojnë materiale që magnetizohen dhe ato që nuk magnetizohen. Dimensionet: 220x330x50mm.

KODI: mg002 Kategoria: Etiketa: , ,