Zbuloj Magnetët (MG003)

 25.19 + TVSH

Zbulimi i Magneteve: Fëmijët mësojnë për forcat magnetike, çfarë kuptimi ka tërheqja dhe shtytja si dhe magnet “fluturues” (për shkak të shtytjes).

SKU: mg003 Category: Tags: , ,