Bojë magnetike 1 Litër (MG023)

 37.84 + TVSH

Lyeni nje sipërfaqe me Bojën Magnetike dhe keni nje tabelë magnetike ku mund të vendosni të gjitha elementet. Paketimi 1 litër.

KODI: mg023 Kategoria: Etiketa: , ,