Letër A4 magnetike (MG022)

 5.58 + TVSH

Kjo letër magnetike A4 me bazë polimeri ka trashësinë dhe fleksibilitetin e një karte të hollë. Mund të montohet në çdo sipërfaqe hekuri. Mund të përdoret me një printer ink jet.
Dimensionet: 210 x 297 mm

SKU: mg022 Kategori: Etiketa: , ,