Kamera për Mikroskop 1.3Mp C-B1 (MKR016)

 224.25 + TVSH

Kamera mikroskopi e lehtë në përdorim 1280 × 1024 (1.3Mp) – C-B1. Zëvendëson okularin e mikroskopit ose stereoskopit dhe lidhet me një lidhje USB me PC-në ose laptopin tuaj. Me programin software ju mund të ruani dhe përpunoni imazhet për projektet tuaja.