Kamera për Mikroskop FlexCam ICAN (MKR015)

 460.00 + TVSH

Kamera Mikroskopi FlexCam ICAN ka dalje S-Video si dhe USB për lidhje të lehtë me një kompjuter, TV, video ose projektor.