Kamera për Mikroskop FlexCam (MKR014)

 619.85 + TVSH

Kjo kamera për mikroskop e gjithanshme ju lejon të ndani dokumente, imazhe dhe video të hollësishme dhe perfshin specifikime të përparuara të kontrollit të ndriçimit siç janë rregullimet e fluoreshencës dhe shkëlqimit.