Kamera për Mikroskop 5.1Mp C-B5 (MKR018)

 392.15 + TVSH

Kamera mikroskopi e lehtë në përdorim 2592×1944 pixels (5.1 Mpixels) C-B5. Zëvendëson okularin e mikroskopit ose stereoskopit dhe lidhet me një lidhje USB me PC-në ose laptopin tuaj. Me programin software ju mund të ruani dhe përpunoni imazhet për projektet tuaja.