Kamera për Mikroskop 3.1Mp C-B3 (MKR017)

 335.80 + TVSH

Kamera mikroskopi e lehtë në përdorim 2048 x 1536 pixels (3.1 Mpixels) C-B5. Zëvendëson okularin e mikroskopit ose stereoskopit dhe lidhet me një lidhje USB me PC-në ose laptopin tuaj. Me programin software ju mund të ruani dhe përpunoni imazhet për projektet tuaja.