Mikroskop LED 400x (MKR003)

 182.85 + TVSH

Ky mikroskop është zgjidhja perfekte për studentët që duan një produkt inovativ dhe të lehtë për t’u përdorur. Me një sistem të ri revolucionar ndriçimi që siguron dritë të fortë dhe kontrast të lartë.