Hydrogen Peroxide (1lt 30%) (RG157)

 27.60 + TVSH

Ky produkt mund të blihet vetëm me fature tatimore, vetëm nga kompani me liçencë profesionale aktive dhe me kartë ID ose Pashaportë. Nuk dërgohet me postë.

KODI: rg157 Kategoritë: , Etiketa: ,