Reflective Hologram Prism 10copë (OP002)

 31.63 + TVSH

Ky prizëm i mahnitshëm i “Reflective Hologram Prism”, ju lejon të shihni Holograme 3D mahnitës në telefonin ose tabletin tuaj.
Kjo pako prej dhjetë prizmash vjen e sheshtë dhe ju thjesht paloseni dhe montoheni.
Udhëzimet janë të përfshira.

SKU: op002 Category: Tags: , ,