Eksploro.al
Tiranë – Albania
Tel: +355684143017
e-mail: info@eksploro.al

Pyetje të shpeshta

Ju lutemi klikoni mbi pyetjen që të shfaqet përgjigjja.

Çfarë ekzaktësisht ndodhë pasi të kem bërë porosinë?

Pasi finalizohet porosia do merrni nje email me detajet e porosisë, më pas ne do ju kontaktojmë me anë te telefonit ose e-mailit për të verifikuar porosinë dhe mënyrën e pagesës, nese konfirmohet, atëherë fillojmë përgatitjen e produkteve për transport.

A do marrë faturë?

Do merrni faturë të rregullt tatimore me dorëzimin e mjeteve.

Sa zgjat procesi i dorëzimit?

Normalisht kjo është në varësi të sasisë së blerjeve, gjithsesi koha e dorëzimit është rreth 3-7 ditë nga finalizimi i porosisë.

A mund të blej jashtë Republikës së Shqipërisë?

Po, mund të blini, do duhet tju kontaktojmë pasi të keni bërë porosinë për konfirmim dhe detaje të tjera si p.sh. transportin.

A janë të sigurta të dhënat e mia?

Ne nuk shpërdajmë asnjë të dhënë personale tuajën! eksploro.al është i enkriptuar në tëresi që do të thotë se asnjë e dhënë e juaja nuk mund të interceptohet nga ndermjetës ose hackers.

Sa kushton transporti?

Për vlerë mbi 200 Euro transporti në gjithe Shqipërinë është falas, nën këtë vlerë varion nga 2 deri në 8 Euro.

Na dërgoni një email
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.