Acetone (Propanone) (1L) (RG008)

 18.75 + TVSH

Ky produkt mund të blihet vetëm me faturë tatimore, vetëm nga kompani me liçencë profesionale aktive dhe me kartë ID ose Pashaportë. Nuk dërgohet me postë.

SKU: rg008 Categories: , Tags: ,