Kartela e imazhit termik (NX031)

 11.13 + TVSH

Kartela e imazhit termik, është thjesht magjike: Kur kjo fletë e zezë ngrohet më shume se 28 °C, ajo fillon të ngjyroset e kuqe, dhe më pas kalon në portokalli, të verdhë, jeshil, blu dhe në vjollcë për tu kthyer përsëri në të zezë mbi 34 °C.

SKU: nx031 Category: Tags: , ,