Turbina e Heronit (NX003)

 20.59 + TVSH

Përbëhet nga një enë qelqi që rrotullohet lirshëm, me dy tuba qelqi në drejtim të kundërt.
Kur nxehim ujin dhe zien, avulli del nga tubat me rezultat të rrotullohet ena.

SKU: nx003 Category: Tags: , ,