Enë komunikuese (MFP029)

 17.14 + TVSH

Katër kontejnerë me diametër dhe formë të ndryshme, që komunikojnë në boshtin e poshtëm horizontal, për të demonstruar parimin e enëve komunikuese. Me bazament.