Mikroskop 40x, 100x, 400x LED (MKR008)

 162.15 + TVSH

Mikroskop cilësor monokular 40x, 100x, 400x, LED i rikarikueshëm, me një pjerrësi fikse të kokës prej 45° dhe e rrotullueshme 360°.