National Geographic 20X Stereoskop (ST001)

 92.75 + TVSH

Dy sy janë më të mirë se një! Ka kaq shumë gjëra që mund të gjeni në natyrë dhe mund të zmadhohen deri në 20 herë me këtë mikroskop stereo. Ndizeni dritën, vendosni objektivin dhe eksploroni me stereoskopin e National Geographic!