Mikroskop binokular 1000x, double layer stage XLED (MKR022)

 524.40 + TVSH

Seria B-192. Mikroskopë të përshtatshëm për biologji. Kjo seri përfaqëson filozofinë e produkteve tona: cilësi, besueshmëri dhe inovacion.