Mikroskop binokular 1000x, double layer stage (MKR021)

 471.50 + TVSH

Mikroskop i përparuar biologjik. Seria B-159 është krijuar për të përmbushur të gjitha kërkesat e laboratorëve. Cilësia e optikës, besueshmëria e pjesëve mekanike dhe raporti i shkëlqyer çmim/cilësi i rendisin këto instrumente në krye të kategorisë së tyre.