Xhiroskop (MK015)

 30.57 + TVSH

Pajisja përbëhet nga një rrotë me boshte cila mbahet nga një rrotë tjetër të jashtëm dhe është montuar në një bazë rrotulluese.
Lëvizim rrotën e parë me shpejtësi të lartë dhe shohim sistemin e rrotave duke lëvizur rreth boshtit vertikal.
Pajisja ka dimensione prej 100mm x 190mm.

SKU: mk015 Category: Tags: , ,