Dinamometër (MK017)

 6.79 + TVSH

Dinamometër me cilësi të lartë i cili punon me tërheqje.
Me mundësi kalibrimi të vlerës zero.
Graduar në gram dhe në Newton.

SKU: mk017 Category: Tags: , ,