Kohëmatës (Timer) elektronik me dy frekuenca (MK028)

 56.35 + TVSH

Elektromagnetik me përshtatje të goditjes, pikës së goditjes në karbon dhe numrit të gjurmëve, me vendosjen e 2 frekuencave 25 ose 50 pika në sekondë.

SKU: mk028 Category: Tags: , , ,