Xhiroskop me bazë rrotullimi (MK014)

 195.39 + TVSH

Një rrotë biçikletë e shoqëruar me platformën rrotulluese u mundëson studentëve të kuptojnë parimet e levizjes rrotulluese.
Një nxënës e mban rrotën nga dorezat duke shkelur në platformë dhe një tjetër e kthen rrotën e përshpejtuar duke tërhequr litarin që është palosur në rrotë.
Duke lëvizur rrotën 90 gradë vertikalisht në aksin horizontal studenti rrotullohet përkatësisht në platformë.

KODI: mk014 Kategoria: Etiketa: , ,