Aerodiadrom (Pistë Ajri) (MK005)

 343.85 + TVSH

Aerodiadrom i gjatë 2 metra.
Për studimin e lëvizjeve, përplasjet elastike dhe plastike, lëkundjet, parimi i ruajtjes të impulsit (vrullit), etj.
Përfshin: vagona me dy madhësi, susta, baza, bumper.
Për funksionimin, nevojitet kompresor ajri për aerodiadrom, si dhe (opsionale) sensore drite (nuk përfshihen).

KODI: mk005 Kategoria: Etiketa: , ,