Susta për mësimin e valëve (MK019)

 37.10 + TVSH

Dy susta inoksi me konstante të ndryshme të cilat përdoren për të studiuar valët.
Njëra ka një gjatësi prej 1.80 metra dhe një diametër prej 20 mm dhe mund të zgjatet pa kaluar kufirin elastik deri në 10 metra.

Tjetri (sustë Slinky) është 11cm në gjatësi dhe 75mm në diametër dhe mund të zgjatet pa tejkaluar kufirin elastik deri në 8m.

SKU: mk019 Categories: , Tags: , , ,