Set sustash 5cp (MK048)

 17.14 + TVSH

Pesë susta me gjatësi të njejtë dhe me diametër dhe ngurtësi të ndryshme.
Sustat mbajnë një etiketë me karakteristikat e tyre në një fund.
Susta me konstant K: 2N, 13N, 22N, 36N, 50N

SKU: mk048 Categories: , , Tags: , ,