Kronometër dore dixhital (MT009)

 9.20 + TVSH

Përdorni kronometrin Elektronik për të matur minuta, sekonda, të qindat sekondës. Me funksionet START / STOP, LAP / RESET. Gjithashtu ka datë dhe alarm. Me cilësi të lartë.